Zwemschool de Veluwe

HIER leer je zwemmen!

 

Zwemschool de Veluwe is sinds 2010 een begrip in Nunspeet en kan staven op meer dan 20 jaar ervaring in het zwemonderwijs. Individuele aanpak, kleine groepen, vaste instructrices zorgen ervoor dat de kinderen met veel plezier leren zwemmen.

 

De zwemlessen worden gegeven in de prachtige zwemaccomodatie van NH Sparrenhoorst te Nunspeet waarbij de accomodatie tijdens de lesuren exclusief in gebruik is door de zwemschool.

 

De zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar die leren zwemmen in kleine groepjes van 6 tot 8 kinderen en zo opgeleid worden voor het A, B of C diploma. Door de kleinere groepjes krijgt ieder kind maximale persoonlijke aandacht wat het leerproces en het plezier ten goede komt.

 

Dit wordt zeer gewaardeerd door het kind en de ouders die iedere les vanaf de kant kunnen volgen.

Opzet van de zwemlessen

Maximale aandacht, kindvriendelijke aanpak, persoonlijke sfeer

 

De opzet van de lessen is er voor bedoeld dat de kinderen met plezier leren zwemmen en het A, B of C diploma halen. De lessen worden door mij persoonlijk gegeven aan groepjes van maximaal 8 kinderen. Het zwembad heeft diep water. Daarom zwemmen de kinderen de eerste periode met zwembandjes . Belangrijk is, dat 1 van de ouders de eerste keer mee zwemt om zo uw kind aan het bad en de nieuwe omgeving te laten wennen. Daarnaast sta ik zelf altijd met de kinderen in het water om zo maximale aandacht aan de kinderen te kunnen geven.        

Naast het bad zijn voldoende zitplaatsen voor ouders om de vorderingen van uw kind te kunnen volgen. Alle ouders zijn welkom tijdens iedere les, bij voorkeur zonder andere kinderen. Ook is er een Bistrobar waar de ouders iets kunnen drinken. De lessen duren 45 minuten met een kindvriendelijke aanpak. Speciale duikdiertjes, slurven, drijvers worden onder andere gebruikt om spelenderwijze het zwemmen en onder water kijken aan te leren. Voor het A diploma leren de kinderen o.a. onder water zwemmen, drijven, kijken onder water, watertrappen, met kleding zwemmen en 4 verschillende zwemslagen.

 

Ook voor privézwemlessen bent u bij ons aan het juiste adres. Privéles wordt gegeven aan maximaal 3 kinderen per groep. De lessen worden 2x per week gegeven, duren een half uur en staan garant voor maximale aandacht. vanwege de kleine groepen zullen de  vorderingen sneller gaan. Op dit moment zijn alle privélessen volgeboekt. Prijzen voor privéles op aanvraag.

 

Wanneer u geïnteresseerd bent in de zwemlessen kunt u altijd vrijblijvend, na telefonische afspraak, een les bijwonen.

Lesdagen, tijden, tarieven

Alle dagen van de week!

 

De lessen duren 45 minuten en zijn éénmaal per week. De lessen worden gegeven na schooltijd op de volgende dagen:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

 

Zaterdag

16:00

16:00

13:00

16:00

15:15

 

12:15

van

van

van

van

van

 

van

tot

tot

tot

tot

tot

 

tot

19:00

19:00

16:00

19:00

17:30

 

13:15

De kosten van de lessen bedragen € 120,00 per 10 lessen. Bij ons betaalt u geen inschrijfgeld of administratiekosten. Inhalen van lessen kan, maar alleen wanneer het kind voor 12:00 uur op de betreffende dag is afgemeld. Bij het inhalen van lessen gaan uitgevallen lessen i.v.m. ziekte voor. Ook lessen die door een andere reden dan ziekte worden gemist kunnen in principe worden ingehaald, wanneer er voldoende ruimte is in de groepjes. Restitutie van lesgeld door ziekte is niet mogelijk. De zater-daglessen in Vaassen zijn bedoeld voor kinderen die bijna in aanmerking komen voor het afzwemmen voor Diploma A of B en duren een half uur. Het afzwemmen wordt  in het zwembad van NH Sparrenhorst verzorgd.

 

Wij zien u en uw kind graag terug bij ons op zwemles!

 

HIER leer je zwemmen!

Leerbedrijf

Beeldmerk Erkend leerbedrijf | SBB

 

Zwemschool de Veluwe is een erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB. De zwemschool heeft ieder jaar maximaal 4 stageplekken te vergeven en heeft inmiddels al diverse studenten begeleid bij het halen van een vakdiploma in het zwemonderwijs. Stagiairs worden begeleid door één vaste instructrice.

 

Ben jij op zoek naar een stageplek in het zwemonderwijs, vul dan onderstaande inschrijfformulier in.

Bezig met verzenden...

Verzenden is mislukt, probeer het nog een keer

Uw formulier is met succes verzonden.

Zwemschool De Veluwe

Nunspeet

©2017 | ZWEMSCHOOL DE VELUWE

Zwemschool De Veluwe

Nunspeet